Fast delivery in 1-2 business days ** Purchase on invoice

L-Arginine innehåller 100% optimum aminosyran L-arginin

13.05.2014 16:54

Aminosyran L-arginin - köp hos american-supps.com

 

Aminosyran L-Arginin ökar kroppens behållning av kväveoxid (NO) vilket vidgar blodkärlen och ger en kraftig blodtillströmning till arbetande muskler.

Vid styrketräning framkallar detta en intensiv pump och vid uthållighetsidrott optimeras syreförsörjningen av musklerna och blodomloppets näringstransport.

Argininets positiva inverkan på blodcirkulationen gör att såväl män som kvinnor kan uppleva en potenshöjande effekt vid regelbunden konsumtion.

 

Köp L-Glutamin hos american-supps.com

 

Aminosyran L-Glutamin är icke-essentiell men omsätts mest och snabbast av alla aminosyror i kroppen. Detta på grund av att L-Glutamin är den aminosyra med enskilt högst förekomst i den mänskliga muskulaturen.

När kroppen belastas hårt, t.ex.vid sjukdom eller perioder med hård träning, är åtgången på L-Glutamin extra stor och tillförseln således extra viktig.

L-Glutamin ingår och förbrukas i flera av kroppens fundamentala processer och en akut brist kan resultera i nedbrytning av vävnad och försämrat immunförsvar.

 

Proteinpulver - Beställ Protein Pulver online

 

Protein är ett energigivande näringsämne som är livsviktigt för kroppens funktioner. Proteiner deltar bland annat i olika enzymreaktioner och utgör tillsammans med ändra ämnen viktiga hormoner i kroppen. Dessutom består musklerna till stor del av just protein.En proteinmolekyl är uppbyggd av 20 olika enheter, så kallade aminosyror. Att ha ett högt proteinintag har flera fördelar när det kommer till såväl muskeltillväxt som viktnedgång men att få i sig optimala mängder protein enbart genom livsmedel i den dagliga kosten kan bli både kostsamt och opraktiskt.

Optimum Aminosyror och BCCA - köp online hos american-supps.com

 

Enter Comment